Wat doet Honk?

Wij verzorgen Interieurs
Van compleet uitgewerkt plan tot uitvoering.  Wij werken samen met erkende partners zodat u niet alleen uw plan op papier heeft, maar ook daadwerkelijk de realisatie. Wij zijn hierin nauw betrokken van begin tot eind.

Indeling plattegrond
De indeling, hoe ga je daar nou mee om en wat is er allemaal mogelijk in uw interieur. Ik help u hiermee. Ik maak een indeling op een plattegrond en draag nieuwe ideeën aan over hoe u de ruimte optimaal kunt benutten.

Moodboard
Een moodboard geeft de sfeer aan welke een kamer moet krijgen. Waar voel je je prettig bij, welke materialen en kleuren horen daarbij.

Kleuradvies
U weet niet welke kleur het beste bij uw meubels of vloer past en wilt hierover advies. Dat kan, samen gaan we kijken welk kleurschema het beste in uw interieur past.

Materiaalvoorstel
Een interieur is een samenspel van de juiste kleuren, materialen en meubels.
Bij een materiaalvoorstel, kijk ik naar vloeren, raambekleding en bijvoorbeeld behang. Welke materialen passen mooi bij elkaar en welke kleuren horen daarbij. Een kleur- en materiaalvoorstel gaan vaak hand in hand.

Meubelvoorstel
Bij een meubelvoorstel, kijk ik welke meubels in het totale plan passen. Ik kijk naar kleur, materiaal en budget zodat het allemaal goed bij elkaar past. Hierbij kijk ik ook naar accessoires.

3D Ontwerp
Om u een beter beeld te geven van mijn ontwerp, maak ik 3D tekeningen. Op deze manier krijgt u een idee wat de bedoeling is en hoe iets eruit komt te zien. Deze tekeningen maak ik met de hand of met de computer.

Verlichtingsplan
U heeft maar niet de goede verlichting. De sfeer is niet goed of u wenst op bepaalde plekken een ander soort licht.
Daarvoor kan ik een voorstel doen. Ik luister naar uw wensen en maak aan de hand daarvan een nieuw verlichtingsplan met armaturenvoorstel.

Meubelmaatwerk
U hebt bijvoorbeeld kinderen en u wilt dat ’s avonds als de kinderen naar bed zijn, of overdag als de kinderen naar school zijn, het speelgoed mooi opgeborgen is. Daarnaast wilt u dat ze een speciale plek hebben waar ze hun huiswerk kunnen maken en lekker kunnen spelen.
Of u heeft bijvoorbeeld een nis waar iets speciaals mee moet gebeuren. Hiervoor maak ik een ontwerp om ruimte en functie optimaal te benutten.